Ez a szájt és ami olvasható rajta, konkrétan

senkinek a pénzéből sem történik.

Ezzel szemben a létrehozása úgy a szájtnak, mint a rajta elérhető szövegnek időbe, energiába és némi pénzbe is került (értsd: a sajátomba).

Ha úgy érzed, hogy megérte elolvasnod amit itt találtál, esetleg azt is észrevetted, hogy a szövegben foglalt információ a munkám nélkül nem került volna a nyilvánosság elé,

szállj be az előállítási költségekbe és járulj hozzá a további fennmaradáshoz egy újság vagy egy sör árával,

ha megteheted, akár többel is. Úgy számolok, hogy cirka huszonötezer forintonként tudok egy-egy újabb témának nekikezdeni. Ha tehát ötvenen beszálltok egy ötszázassal, az mondjuk egy-egy nagyobb lélegzetvételű cikk, plusz a potenciális folytatásai.

Ha rendszeres adományt adnál, az még csodálatosabb volna,

ha összejönne havi ötvenezer forint rendszeres adomány, az egyfajta minimális üzemszerű működést biztosítana: viszonylagos rendszerességgel tudnék foglalkozni egy nagyjából hetente-kéthetente frissülő szájttal;

a csodacél pedig havi 200+, ebben az esetben teljes munkaidőben tudnék rajta dolgozni, és kisebb kiadásokra, akár külsős szerzőkre is volna szabad keret.

Itt a számlaszám: 12100011-17896672

Paypales adományt a Liberapay rendszerén keresztül tudok fogadni, itt a gomb:Utalásnál a címzett mezőbe ‘Hazug Senki’, tárgyba ‘adomány’ javasolt.

És köszi!

Sarkadi Nagy Márton

alapító